Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštra reakcija

Sinčića razbjesnila situacija sa Slovenijom: "Pa dobro Plenkoviću kukavico, ima li Hrvatska mornaricu?"

Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Pixell)
Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija +0 Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Pixell) Galerija 1/1 >>
Napetu situaciju sa Slovenijom oko granice komentirao je i Ivan Vilibor Sinčić koji je premijera Plenkovića nazvao kukavicom i upitao ima li Hrvatska mornaricu.

Ivana Vilibora Sinčića, saborskog zastupnika Živog zida, razljutila je, čini se, igra "graničara" Slovenije i Hrvatske, pa je premijera Andreja Plenkovića na svom Facebooku nazvao kukavicom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Slovenci uputili neobičan zahtjev zbog brojnih turista koji će ići prema Hrvatskoj: "To su zatražili prvi put" Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta"

"Pa dobro Plenkoviću kukavico, ima li Hrvatska mornaricu?"

Jedan od komentara koje je Sinčić dobio je: "Ovo djeluje kao ratnohuškački 'status' u devedesetima?!" na što je odvratio da vojska treba čuvati granicu i da je to najbitnije.

Ima i nešto blažih opaski: "Pa dobro Sinčiću, hoće li Hrvatska ikad prihvatit neku međunarodnu odluku ili ćemo dovjeka ignorirat sudstvo te veličati ratne zločince."

Ivan Vilibor Sinčić gostovao je ovog tjedna u Dnevniku Nove TV u kojem je najavio da Živi zid želi osvojiti vlast, ali da su mu je i dalje neprihvatljiva koalicija i s HDZ-om i SDP-om. Živi zid, prema posljednjem Crobarometru godinu završava kao treća stranka po snazi u Hrvatskoj s potporom 12,4 posto birača. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene