Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasio se o prozivkama

Tepeš pokrenuo sudski postupak i tvrdi: 'Svoje račune plaćam uredno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Tepeš, potpredsjednik Sabora i predsjednik stranke HSP AS zabrinut je za svoju obitelj nakon javnog iznošenja, kako kaže, neistina od strane bivšeg supruga njegove sadašnje supruge Višnje.

'Ovo je prestrašno. To su neutemeljene optužbe protiv kojih sam već, sa svojim odvjetnikom, pokrenuo postupak. Rješavat ćemo to sudskim putem. Tu bih stao i ne bi ulazio u detelje jer su ipak tu i mala djeca koja prošlu noć nisu spavala, koja su uznemirena, koja plaču', rekao nam je potpredsjednik Sabora, Ivan Tepeš referirajući se na objavu bivšeg supruga njegove sadašnje supruge Višnje, gospodina Ječića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAKON JE TAKAV TEPEŠ I TOLIĆ NOVI EUROPARLAMENTARCI Mogu zaraditi i do 14 tisuća eura mjesečno Slika nije dostupna Birači su ih kaznili POTPUNI POTOP 'Drmali' su političkom scenom, a sada su najveći izborni gubitnici

Vladimir Ječić u srijedu je na svojem je Facebook profilu objavio post u kojem piše kako je Tepeš doselio u kuću koju je 'sam gradio, svojim rukama', a koja je napravljena na njegovoj djedovini i koju je prepisao na ime bivše supruge zbog djece.

'Sada mi se dešava da isti ne plaćaju režije za koje uredno dobivam ovrhe. Isto tako plaćam kredit i svoj i od gđe. Višnje koje smo dizali za uređenje kuće, a koja ne želi preuzeti svoj dio odgovornosti, a koja ima uredna primanja i boli ju briga za mene i moju sadašnju obitelj, dok Tepeš ima saborsku plaću i koji se dotepo u kuću koju sam ja radio', stoji u objavi Vladimira Ječića, zagrebačkog policajca koji je nakon razvoda od Višnje osnovao novu obitelj.

Tepeš napominje kako je bitna stavka koju se izostavilo prilikom izvještavanja u medijima o ovom slučaju činjenica da je njegova supruga vlasnica kuće o kojoj gospodin Ječić govori te da sa svojom djecom iz braka s Ječićem u kući živi od prvog dana.

Tvrdi kao se Ječić po brakorazvodnoj parnici odjavio, iako ne na vrijeme, s adrese na kojoj sada živi potpredsjednik Sabora sa svojom suprugom i njezinom djecom, te kako ne vidi razlog zbog čega ga se sada proziva. Objasnio nam je kako su dio novaca za izgradnju te kuće dali roditelji Višnje Tepeš, te kako njegova supruga redovito otplaćuje svoj dio kredita za uređenje kuće, o kojem govori gospodin Ječić. 

'Zgrožen sam da se uopće tako nešto spominje. Poduzet ćemo sve pravna radnje da se ovo raščisti', kazao je Tepeš koji tvrdi da on, kao i njegova supruga sve račune i obaveze plaćaju i izvršavaju na vrijeme.

'Ja uredno plaćam svoje račune sa svog bankovnog računa. Priča oko neplaćenih kredita i ovrha je neutemeljena, a javlja se kao posljedica nepoštivanja odluka donesenih po brakorazvodnoj parnici', kazao je Tepeš te dodao kako ovo nije prvi put da gospodin Ječić napada njegovu obitelj.

'Već je slao poruke supruzi te joj prijetio. Ovo nije prvi put. Kad god dođe u određene financijske probleme, on bi supruzi znao poslati poruke, no to su preprivatne stvari da bi ih javno iznosio', kaže Tepeš te dodaje kako od strane gospodina Ječića postoje određeni dugovi prema njima, misleći pri tom na alimentaciju.
Ono što je najvažnije u cijeloj priči, kaže Tepeš, je da je supruga jedina vlasnica te kuće te kako se s bivšim suprugom sve dogovorila prilikom brakorazvodne parnice.

Vladimir Ječić, ponovno putem Facebooka, osvrnuo se na današnje navode Ivana Tepeša, te piše da 'ne vjeruje što Tepeš izjavljuje'.

'Alimentaciju sam uredno plaćao gospođi Višnji na ruke, što mi je i određeno sudskim rješenjem u kojem se navodi da se ista plaća na ruke.  Znao sam da će do ovoga doći i sada ju plaćam preko računa. Imam materijalne dokaze o četiri rješenja o ovrsi za neplaćene račune, kao i uplatnice o uplaćenoj alimentaciji,  isto tako isplate kredita gđe. Višnje koji mi se skida sa plaće administrativnom zabranom', napisao je Jelić na Facebooku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene