Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A tko može?

Pitali smo SOA-u o Tepešovim nagađanjima; kažu - ne mogu oni to komentirati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnju izjavu o bivšem šefu SOA-e Ivan Tepeš danas je opravdao rekavši kako je samo - 'lamentirao'.

Potpredsjednik sabora Ivan Tepeš odgovorio je na prozivke oporbe koja je postavila pitanje odakle mu informacije da je šef tajnih službi Lozančić uspostavio suradnju s obavještajnom službom jedne države koja je tada bila pod međunarodnim sankcijama, a bez znanja predsjednice i Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Brzi odgovor Plenković: "Milanović me zadnji put zvao prije 150 godina" Dragan Lozančić, bivši šef SOA-e(Foto: Dnevnik.hr) Nakon predsjedničke kampanje Smjena bivšeg šefa SOA-e Dragana Lozančića ponovno u fokusu, vrh HDZ-a zasad bez komentara

Tepeš uvjerava da jedino prave informacije ima državni vrh - a da on samo lamentira. 'Nitko od nas osim predsjednice i premijera i naravno ravnatelja obavještajne agencije nema informacije koje trebaju imati; pustimo njih koji imaju informacije neka na osnovi toga donose odluke mi svi ostali samo oko toga lamentiramo', rekao je Tepeš.

A zbog tvrdnji potpredsjednika Tepeša pitali smo SOA-u jesu li njegovi navodi istiniti i ako jesu o kojoj je državi i o kakvoj je suradnji riječ. Odgovorili su kako naš upit - ne mogu komentirati.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene