Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U centru Zagreba

VIDEO Ivan Pernar napravio novi incident: Upao na performans i galamio na aktiviste, brzo dobio odgovor

Aktualno Galerija Ivan Pernar s majicom protiv gradonačenika Tomaševića na performansu Zelene akcije - 1 Ivan Pernar s majicom protiv gradonačenika Tomaševića na performansu Zelene akcije - 1 Foto: Sanjin Strukic / PIXSELL Ivan Pernar s majicom protiv gradonačenika Tomaševića na performansu Zelene akcije - 2 Ivan Pernar s majicom protiv gradonačenika Tomaševića na performansu Zelene akcije - 2 Foto: Sanjin Strukic / PIXSELL Ivan Pernar s majicom protiv gradonačenika Tomaševića na performansu Zelene akcije - 3 Ivan Pernar s majicom protiv gradonačenika Tomaševića na performansu Zelene akcije - 3 Foto: Sanjin Strukic / PIXSELL +0 Ivan Pernar s majicom protiv gradonačenika Tomaševića na performansu Zelene akcije - 4 Galerija 1/4 >>
Ivan Pernar upao je na performans Zelene akcije, a pritom je nosio majicu na kojoj je prekrižena glava zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Jutros je na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava Zelena akcija održala performans povodom Međunarodnog dana bez automobila. Ondje je došao i Ivan Pernar, koji je nosio majicu s prekriženom glavom gradonačelnik Tomislava Tomaševića, te je glasno kritizirao performans, Zelenu akciju i gradsku vlast.

"Vi tu pričate protiv auta, a vaš bivši šef se vozi autom, iako je obećao da će se voziti biciklom. Kako to komentirate? Zašto se Zelena akcija više ne bavi pitanjem smeća? Je li to zato što je Tomašević lagao da će zatvoriti Jakuševec pa vas to više ne zanima?", govorio je Pernar dok ga je jedna članica Zelene akcije pokušavala nadglasati trubom za bicikl.

Pročitajte i ovo Snažna eksplozija u Đelekovcu Golema šteta FOTO Snažna eksplozija u kući u Đelekovcu: "Sve se zatreslo, kao da je bomba. Od šoka nisam znala što se događa"

Pernar je napao i člana Zelene akcije Bernarda Ivčića.

"Znači, pokušaj kampanje za gradonačelnika, ha?", uzvratio mu je Ivčić te odšetao od Pernara, koji ga je nastavio slijediti i vikati.

Podsjetimo, Pernar je već nekoliko puta upao na konferencije za medije zagrebačkog gradonačelnika. Zbog njega je Tomašević prekinuo konferenciju na otvaranju nove pješačke zone, a Pernar je jednom i pozvao policiju jer mu nije bilo dopušteno da uđe u dom zdravlja u kojem je Tomašević odgovarao na pitanja novinara.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene