Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izaziva policiju

Ivan Pernar opet priveden, najavljuje da će sutra ponovno na Markov trg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Pernar je opet priveden.

Kako nam je potvrđeno u zagrebačkoj policiji Ivan Pernar je priveden oko 15 sati na Markovom trgu zbog nepoštivanja mjera zabrane prilaska tom području.

Pročitajte i ovo Josipa Čulina zbog korupcije Detalji akcije USKOK-a: Josipa Rimac živjela je u zgradi uhićenog poduzetnika, procurili bizarni detalji Slika nije dostupna 60 sekundi Ivan Pernar: U seksu sam...

Podsjetimo, Pernar je priveden i jučer neposredno prije prosvjeda iz istog razloga.

>> VIDEO: Održan još jedan masovan prosvjed

Kako je najavio na svom blogu i sutra će učiniti isto. 'U ponedjeljak u 18 sati idem u šetnju do Markova trga, krećem sa bana Jelačića', napisao je Pernar i dodao 'sretnemo se ako ćete biti u blizini'.

'Vezano uz zabranu kretanja, ne smatram je legitimnom i ne prihvaćam ju. To sam rekao sudu i policiji. Ili mi dajte slobodu ili me stavite u zatvor, ne prihvaćam ‘djelomičnu slobodu’. Dakle, ne želim se odreći svojim ustavom zajamčenih prava, prvenstveno prava na slobodu kretanja', piše na Pernarovom blogu.

'Moje uhićenje je bilo protuzakonito i sud je odbacio sve zahtjeve policije i odbiti će prekršajnu prijavu. Budući da je protuzakonito uhićenje, naravno da sam pružao otpor.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene