Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Euro 2012

Italija ili Hrvatska? Evo prognoze političkog vrha!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I u političkim je redovima zavladala nogometna euforija pa su danas, uz izjave o svojim resorima, mnogi prognozirali i uspjeh Bilić Boysa.

'Večeras predviđam uspješan nastup vatrenih i pobijedu', reko je ministar obrazovanja Željko Jovanović. 'Očekujem da će Hrvatska pobijediti, a bio bi zadovoljan i s 1:0', kaže Goran Maras, ministar poduzetništva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Talijanska nacionalna manjina Furio Radin DIP-u predao kandidacijsku listu: "Ovo je deveti i zadnji put. Još ima problema..." Slika nije dostupna Prepucavanja zbog ZDS Udruga sudaca odgovorila Jovanoviću i Mrsiću: ''Do pomaka će doći kada političari kažu da za jačanje vladavine prava nije odgovoran samo sud''

>> Pogledajte atmosferu s glavnog trga u Poznanju: Sve u znaku Hrvatske

'Prognoza je da će pobijediti jedna reprezentacija s jednim golom razlike, a koja će to biti - to će odlučiti taktika i sreća ', diplomatski je odgovor Furia Radina, zastupnik talijanske nacionalne manjine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene