Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratija se Šime!

FOTO: Tko rano rani...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sander jutros je rano izašao iz svoje kuće. Izjave novinarima nije davao, a fotoreportere je zamolio da mu ne snimaju kuću.

Sander se u 8,20 sati s crnom aktovkom uputio u grad. Prvi je to njegov izlazak u grad nakon povratka iz SAD-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Produljen pritvor, pomaknut datum Čeka se nova odluka o datumu Sanaderova izručenja Slika nije dostupna Nova istraga USKOK-a Sanader želi suđenje u Austriji, ne vjeruje u pošteno suđenje u Hrvatskoj

Bivši premijer bi sljedeći utorak trebao svjedočiti pred saborskim Istražnim povjerenstvom za privatizaciju Ine

'Ivo Sanader dobio je poziv za svjedočenje pred Istražnim povjerenstvom koje će se održati 12. listopada. To je treći poziv koji smo mu preporučenom pošiljkom poslali', rekla je Dragica Zgrebec, predsjednica Istražnog povjerenstva za Inu. Dodala je kako nemaju informaciju da je bivši premijer zaprimio zadnji, treći poziv, dok su se prva dva poziva vratila.

Istražno povjerenstvo koje ispituje tijek privatizacije Ine te način na koji je mađarski MOL dobio upravljačka prava, dosad je ispitao Ivana Šukera, Ljubu Jurčića, Damira Polančeca, Tomislava Dragičevića i Zoltana Aldotata. Najviše pažnje izazvalo je svjedočenje bivšeg ministra gospodarstva i potpredsjednika Vlade Damira Polančeca. On se branio tvrdnjama da je samo izvršavao naredbe koje su dolazile iz vrha HDZ-a, točnije iz Vlade.

>> U 'najljepšoj zemlji na svijetu' Sanadera čekaju brojna pitanja

>> Josipović: Dobro da se vratio, čekajmo da vidimo što će reći

Još uvijek se ne zna znači li Sanaderov povratak u domovinu i vijest da će pred Istražnim povjerenstvom reći sve što zna o privatizaciji Ine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene