Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ponoć

Tko je najbogatiji, a tko najsiromašniji saborski zastupnik?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponoć je istekao rok za podnošenje imovinskih kartica.

Saborski zastupnici i svi članovi nove Vlade najkasnije u ponoć bili su dužni predati imovinske kartice. Ukoliko su netočni podaci, uz novčanu kaznu saborski zastupnici mogli bi se suočiti s razrješenjem, pa i prijedlogom za ostavku.  Novi obrazac imovinske kartice ne razlikuje se znatno od staroga.

Pročitajte i ovo Ilustracija TKO SE SVE RASPAO? Raspadi nakon izbora kompliciraju situaciju: Pogledajte kako sada izgleda jednadžba do 76 saborskih ruku Konstituiranje Sabora - 1 utrka s vremenom Ovo su rokovi za sastavljanje saborske većine: Što ako ne uspije izglasavanje predsjednika Sabora?

Mate Kačan, predsjednik povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa, rekao je jučer da ima informaciju da su gotovo svi ispoštovali pravilo i predali imovinske kartice. Pretpostavlja se kako će 'najteža' imovinska kartica biti ona od splitskog gradonačelnika Željka Keruma i njegove sestre Nevenke Bečić.

Imovinska kartica otkrila je i kako je mistar uprave Arsen Bauk štedljiv. On ima ušteđevinu od milijun i 200 tisuća kuna, a od toga je čak pola uštedio u prošlom zastupničkom mandatu samo od plaće.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene