Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO 'Iskače šaran iz jezera i viče: Živio Linić! Živio Linić!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDSSB-ovac Zoran Vinković u današnju je saborsku raspravu ubacio i jedan vic kojim je ciljao na niz poskupljenja koji je zadesio građane.

U Saboru se danas raspravljalo i o Zakonu o zaštiti životinja te su svi klubovi zastupnika dali svoju podršku uslađivanju s europskim zaknodavstvom.

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

>> Linić: Ne odustajem od smanjenja minusa na tekućim računima! Ako banke žele rat, dobit će ga!

Tu je priliku iskoristio i HDSSB-ov Zoran Vinković i odlučio ispričati vic o šaranu i ministru financija Slavku Liniću.

>> VIDEO 'Nismo u banani, nego na plantaži banana!'

'Inače mi Slavonci smo poznati kao veliki ljubitelji životinja. Evo neki dan Mata bio na Jošavi i ulovio šarana. Vratio se kući, kaže Kati - evo ispeci ga, naloži vatru i ispeci ga. Kaže Kata Mati - nemamo drva, nemamo novaca, nismo kupili drva. Pa kaže Mata - dobro onda uključi plin pa ispeci šarana. Kaže - nemamo ni plina isključili nam. Pa kaže - ništa onda uključi električni štednjak pa ga ispeci. Pa kaže - nemamo ni struje. I Mata bijesan uzme šarana i vrati ga nazad u Jošavu. Kad eno iz Jošave iskače šaran i viče: 'Živio Linić, živio Linić!', ispričao je vic HDSSB-ov Zoran Vinković.

Time je Vinković uputio kritiku vladajućima zbog svih poskupljenja koja su nas zadesila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene