Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema iznenađenja

'Imenovanja u Holdingu po stranačkom ključu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gordan Jandroković, predsjednik zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a, imenovanja direktora gradskih poduzeća nazvao je očekivanim.

'Imenovanja su provedena po stranačkom ključu, po 'kukuriku' modelu koji podsjeća na nekadašnju 'šestorku'. Ovaj model je spor i neučinkovit, a rezultat imenovanja je truli kompromis kako bi se nahranila gladna usta koalicije. Prvi kokot Zoran Milanović dobio je najviše, a piceki Radimir Čačić i Darinko Kosor tek mrvice', rekao je Jandroković te imenovanja u zagrebu naveo kao primjer kako bi izgledalo kada bi SDP imao vlast na državnoj razini.

Pročitajte i ovo Ilustracija usred zime Dio Zagrepčana ostao bez vode: Pukao je cjevovod, oglasio se Holding Tomislav Tomšević Građani nestrpljivi Tomašević otkrio što je pokazala analiza odrona te uputio pitanje Vladi: "Imate li problem s lokacijom koju ste sami izglasali?"

>> Zagrebački holding imenovao 12 novih direktora

>> Smjene u Holdingu: Partija me postavila, ona me i smjenjuje

'Čelnici se biraju po podobnosti, a ne sposobnosti. Nakon što su podijeljene fotelje, nema više ni zahtjeva za raspisivanjem referenduma o povjerenju gradonačelniku, dok su glavni problem nefunkcioniranja grada upravo unutarnji sukobi u SDP-u. HDZ traži prijevremene izbore za Gradsku skupštinu i gradonačelnika, jer sadašnje stanje smatra neodrživim, no da će pričekati donošenje rebalansa ', istaknuo je Jandroković koji naglasio potrebu restrukturiranja i racionalizaciju poslovanja Zagrebačkog holdinga i privatizaciju nekih njegovih poduzeća. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene