Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako nadmudriti konkurenciju?

IdejaX: Hrvati su itekako kreativni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvati su itekako kreativni! Mišljenje je to priznatih stranih gostiju koji sudjeluju na Ideji X - nacionalnom festivalu oglašavanja.

Cilj dvodnevnog festivala je predstaviti i odabrati najbolje kreativne marketinške radove u klasičnom i online oglašavanju. Tu su i predavanja renomiranih europskih i svjetskih stručnjaka koji odaju kako kreativnošću nadmudriti konkurenciju. 'Posebnost ovog festivala je na naglasku na kreativnoj komunikaciji u tržišnoj utakmici', naglasio je Slaven Fischer, član organizacijskog odbora. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekskluzivna prodaja i prezentacija knjige na IdejiX Nova knjiga Garya Vaynerchuka uskoro na hrvatskom tržištu Slika nije dostupna Kompletiran program za festival oglašavanja IdejaX

'Najbolji način na koji možete biti kreativni je da promjenite rutinu. Učinite nešto drugačije od onog što biste inače uradili. Promijenite zubnu pastu, krenite drugim putem na posao, pročitajte magazin koji inače ne biste', kazao je Doug Harris, marketinški savjetnik za elektroničke medije.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene