Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju

Svi se raspisali

I svjetski mediji prenijeli dramatično spašavanje Plevnika iz Save

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetski mediji prenijeli su dramatično spašavanje Ivana Plevnika iz tonućeg broda u nabujaloj rijeci Savi.

Sky News prenosi kako su vatrogasci satima pokušavali 56-godišnjeg Plevnika i njegov brod dovući do obale, no bez uspjeha. Sky piše i kako je Plevnik isprva odbijao napustiti brod no i kako je čitava priča mogla završiti tragično da je ostao na brodu, jer bi i specijalca i njega voda zasigurno povukla za brodom, a tada bi i sam helikopter bio u opasnosti.

Pročitajte i ovo Policijski pretres ureda Al Jazeere Odluka premijerova kabineta VIDEO Izraelska policija upala u urede televizijske kuće i zaplijenila opremu, oglasio se i UN: "Žalimo zbog odluke vlade" Ilustracija Dan slobode medija Ubijena 44 novinara, još 24 su uspjela preživjeti: Izvještavali su o okolišu

>> VIDEO: Spašavanje na Savi snimljeno iz helikoptera

>> VIDEO: Evakuacije i spašavanje helikopterom

Euronews prenosi kako je 56-godišnjeg Plevnika iz nabujale Save spasila helikopterska akcija spašavanja, a BBC dodaje kako je sjeverozapadni dio Hrvatske pogodila poplava, uzrokovana obilnim kišama u susjednoj Sloveniji, kao i u Hrvatskoj. Agencija AP u potpunosti je prenijela čitavu snimku dramatičnog spašavanja. Novozelandski 3news jedini prenosi kako je helikopter previše uzburkao vodu i izazvao potonuće broda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene