Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kupuju vrijeme'

HSS o prosvjedu: Građani su vas prozreli, ponudite rješenje ili idite!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska seljačka stranka (HSS) poručila je u subotu Vladi da "ponudi rješenja ili ode", ocijenivši da su prosvjedi udruge Franak u Zagrebu pokazali kako su građani prozreli namjere Vlade da otvaranjem medijskog sukoba s bankama "kupi vrijeme".

"Građani okupljeni u udruzi Franak vrlo brzo su prozreli Vladine namjere kupovanja vremena. Da bi sa sebe ponovo skrenula pozornost, Vlada je uoči najavljenih prosvjeda otvorila medijski 'sukob' s bankama", stoji u priopćenju HSS-a.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj

Tvrdi se kako je već kod donošenja zakona kojim je fiksiran tečaj švicarskog franka bilo vidljivo kako je Vladina namjera kupovanje vremena.

"Da je bilo stvarne namjere za rješavanjem problema kredita u francima, Vlada bi drugi dan po donošenju zakona posjela banke za stol i tražila trajno rješenje za probleme građana, posebice onih koji su tim kreditima kupovali ili gradili stambeni prostor u kojem žive", tumači HSS i dodaje kako građane ne zanima je li neki ministar u svađi ili u miru s nekom bankom.

"Građani traže rješenja za svoje probleme i za to plaćaju Vladu. Vlado, ponudite rješenja ili odlazite", stoji u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene