Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donijeli odluku

HSP AS: Ruža Tomašić na čelu liste na izborima za EP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruža Tomašić i Ivan Tepeš bit će na čelu liste na izborima za Europski parlament, izvijestili su iz HSP AS-a.

HSP dr. Ante Starčević izvijestio je kako je na svojoj 6. sjednici Predsjedništva stranke i 2. sjednici Glavnog stana u Sibinju donio jednoglasnu odluku kako će za navedene izbore od građana zatražiti povjerenje sa "strankama domoljubnog predznaka" za koje ih vežu potpisani sporazumi i postignuti dogovori.

Pročitajte i ovo Nina Skočak Skuplja potpise za kandidaturu Poznata tiktokerica želi u Europski parlament: "Na mojoj listi svi su mlađi od 30 godina" Slika nije dostupna Karamarko o kandidatima Gužva među kandidatima za jedno od najpoželjnijih radnih mjesta!

Tomašić: Sve što daje EU košta - ništa nije besplatno

"Sukladno potpisanom Sporazumu o trajnoj političkoj suradnji između HSP AS, HDZ i BUZ te postignutom dogovoru na razini predsjednika i glavnih tajnika HSP AS i HDZ na koalicijskoj listi od 11 kandidata HSP AS imati će dva mjesta. Stranka je na svojim tijelima jednoglasno prihvatila da najviše rangirana osoba iz HSP AS na navedenoj koalicijskoj listi bude predsjednica HSP AS Ruža Tomašić, a za drugog kandidata na istoj listi izabran je zamjenik predsjednice prof. Ivan Tepeš", izvijestili su iz HSP AS-a. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene