Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne žele slučaj 'Vukovar'

HSP angažirao 11 odvjetnika za obranu vukovarskih branitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaštitu hrvatskih branitelja kroz poseban zakon traži HSP.

Pročitajte i ovo Tin Kovačić u Vukovaru - 1 Ništa nisu krili Sve su oči bile uprte u Plenkovića i Penavu: "Znakovita je jedna stvar vezana uz premijera..." Mario Banožić Dan hrvatskih branitelja U Gradu Vukovaru bijesni zbog Banožića: "Iz njegova kabineta vršili su pritisak"

Slučaj Purda, kažu, tek je uvod u otvaranje slučaja Vukovar, čime se želi časnu obranu prikazati kao zločin. Dodaju kako su angažirali 11 odvjetnika koji će besplatno zastupati vukovarske branitelje dođe li do optužnica. Za dva tjedna HSP će u saborsku proceduru uputiti prijedlog Zakona o zaštiti hrvatskih branitelja, te bude li potrebno, početi prikupljati potpise za referendum o njegovom donošenju.

>> Sud BiH odbio zahtjev za Purdino puštanje na slobodu

'Ponašanje hrvatskoga predsjednika, predsjednice vlade i ministara pokazuje izostanak odgovornosti i njihovu privrženost dvojbenim politikantskim projekcijama, umjesto da stanu u obranu hrvatskoga državnog suvereniteta i svojih državljana', ustvrdio je brigadni general u pričuvi Vinko Štefanek i pozvao članove te stranke da se odazovu na sutrašnji prosvjedni skup na Trgu bana Jelačića u organizaciji udruga iz Domovinskog rata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene