Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratili se s medaljama

DOČEKALI SMO IH Dok se političari prepucavaju, naši učenici su prvaci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici zagrebačke 15. gimnazije, popularnog MIOC-a, vratili su se u Hrvatsku s medaljama.

Dok se političari prepucavaju oko reforme obrazovanja, informatika je i dalje izborni predmet. Unatoč tomu - naši su učenici - svjetski prvaci iz informatike! To su učenici zagrebačke 15. gimnazije, popularnog MIOC-a! Vratili su se u Hrvatsku s medaljama, a u zračnoj luci dočekao ih je reporter Dnevnika Nove TV Vjekoslav Đaić.

Pročitajte i ovo Autobusi "Za tri kilometra - pet eura" "Roditeljima je to previše, neki djecu ne šalju na školske izlete": Doznali smo zbog čega su skočile i cijene prijevoza učenika Ilustracija (Foto: Thinkstock) RODITELJI NEGODUJU Gimnazijalcima podijeljene upute za brak: "Oženjeni su zdraviji i sretniji, živite predbračnu čistoću...", javila se profesorica

Iako nakon dugog i mučnog puta, truda cjelogodišnjeg pa i višegodišnjeg nekih starih članova tima, bili smo iznenađeni. Očekivali smo dobar rezultat, ali zasigurno ne ovako dobar. Iznenađeni smo, trud je nagrađen', rekao je jedan od učenika.

Domagoj je također među učenicima koji su se vratili, a u budućnosti planira upisati PMF u Zagrebu.

profesorica Renata Đurić rekla je da nije bilo jednostavno i da su se dva tima jako namučila. Do zadnjeg trenutka nisu znali koje će mjesto osvojiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene