Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog posebne regulacije prometa

Hrvatske željeznice poslale važnu obavijest putnicima: Karte vrijede i za ovu vrstu prijevoza!

Ilustracija
Ilustracija Foto: Dusko Marusic/Cropix
Zbog posebne regulacije prometa na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Zaprešić – Zagreb Glavni kolodvor, karte za vlak vrijede i u vozilima ZET-a.

Za vrijeme posebne regulacije prometa od 28. kolovoza do 30. rujna 2023. na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Zaprešić – Zagreb Glavni kolodvor putnici s kartama HŽPP-a moći će se prevoziti u tramvajima i autobusima ZET-a koji voze na navedenom području, a putnici s kartama ZET-a u vlakovima HŽPP-a, izvijestile su Hrvatske željeznice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na Medveščaku Provalio u stan pa opljačkao 83-godišnjaka: Šteta više desetaka tisuća eura

Zbog obnove pruge između Zagreb Glavnog i Zagreb Zapadnog kolodvora željeznički promet odvija se jednokolosiječno na dionici pruge Zagreb Glavni kolodvor – Savski Marof i obrnuto. Uslijed jednokolosiječnog prometa smanjena je propusna moć pruge te je dio vlakova otkazan, a dio je supstituiran autobusima. Promet se odvija uz poteškoće i dolazi do kašnjenja vlakova.

Uslijed jednokolosiječnog prometa smanjena je propusna moć pruge te je dio vlakova otkazan, a dio je supstituiran autobusima. Promet se odvija uz poteškoće i dolazi do kašnjenja vlakova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene