Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Držali naš vlak

VRAĆA SE VLAK Hrvatska će Mađarima ispostaviti račun za ležarinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sljedeći tjedan će Hrvatska Mađarima ispostaviti račun za ležarinu za sve dane koliko su držali naš vlak. Neslužbeno doznajemo da bi iznos trebao iznositi 23 tisuće eura.

U ponedjeljak će Hrvatska Mađarima ispostaviti račun za ležarinu za sve dane koliko su držali naš vlak, a u duhu dobrosusjedskih odnosa, kako doznajemo, bit će im odobren popust od 10 posto. Neslužbeno dozajemo da bi iznos trebao iznositi 23 tisuće eura.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Ilustracija ZAŠTO NAZAD, A NE NAPRIJED? Odgoj dječaka u Mađarskoj: Ružičasta opasnost vreba, nije ni Hrvatska imuna. Vječna borba s tezama iz prošlog stoljeća

Podsjetimo, HŽ javlja da će sutra ujutro u 9 sati strojovođe doći po vlak na mađarski kolodvor Magyarboly. U 10 sati vlak bi trebao prijeći mađarsko-hrvatsku granicu. Prvi kolodvor s hrvatske strane je Beli Manastir.

Ravnateljstvo policije tvrdi: Primopredaja vlaka dogovorena prije tjedan dana

MAĐARI VRAĆAJU VLAK Dogovorena primopredaja

Ravnateljstvo policije izvijestilo je kako je temeljem bilateralnog sastanka glavnog ravnatelja policije RH Vlade Dominića i direktora mađarske policije Karolyja Pappa, koji je održan 1. listopada u Letenyu, za 8. listopada u 10 sati dogovoren povrat privremeno zadržanog vlaka HŽ-a u Mađarskoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene