Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravedne prodajen cijene

HRT na udaru AZTN-a zbog zlouporabe vladajućeg položaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HRT je odbio poslovati s poduzetnikom Digi satelitska televizija, a postoje indicije da je operatorima pay- tv-a naplaćivao više za emitiranje programa HTV1 i HTV2

Hrvatska radiotelevizija našla se na udaru Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja koja je pokrenula postupak protiv HRT-a zbog indicija da je javna televizija zlorabila vladajući položaj na tržištu pružanja usluga televizijskog emitiranja programa nacionalne pokrivenosti. HRT je, naime, odbio poslovati s poduzetnikom Digi satelitska televizija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRAĆANJE RELEVANTNOSTI HRT je najavljivao novi model pretplate: Poznato je koliko će iznositi pristojba Zapisnik HRT-a Borba s pristojbom Nevjerojatna priča! Pogledajte kako je inkasator došao do osobnih podataka: ''Ne želim da ovo prođe neopaženo". Oglasio se i HRT

Postoje i indicije da je HRT svim operatorima koji prenose televizijske programe krajnjim potrošačima uz plaćanje naknade (pay tv), bez obzira na platformu koju koriste (kabelski, IPTV ili satelit), nudio nepravedne prodajne cijene pri distribuciji programa HTV1 i HTV2, stoji u propćenju AZTN-a. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene