Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasili se

PRGOMET OKONČAO NAGAĐANJA 'HRID nema kandidata za šefa Sabora, potporu neće dobiti niti jedna koalicija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HRID je statusom na Facebooku stao na kraj nagađanima da će Drago Prgomet biti jedan od kandidata za predsjednika Sabora.

Iako se po medijima nagađalo da bi jedan do kandidata za predsjednika Sabora na sutrašnjoj konstituirajućoj sjednici mogao biti Drago Promet, iz HRID-a su poručili da nitko od njihovih zastupnika 'neće biti kandidat za najodgovornije dužnosti'.

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

'Izabrani zastupnici Hrvatske inicijative za dijalog sudjelovat će na konstituirajućoj sjednici Sabora. Nitko od naših zastupnika neće biti kandidat za najodgovornije dužnosti. U skladu s dosad jasno izrečenim stavovima, HRID neće podržati kandidate za predsjednika Sabora niti od strane SDP-a, niti koalicije HDZ-MOST', poručili su.  

Izabrani zastupnici Hrvatske inicijative za dijalog sudjelovat će na konstituirajućoj sjednici Sabora. Nitko od naših...

Posted by HRID on Sunday, 27 December 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene