Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutra presuda

Paravinja u završnoj riječi: Nisam kriv!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje Draganju Paravinji bliži se samom kraju, danas se on obratio sudu, a sutra se očekuje presuda.

Na šibenskom sudu jučer su, u slučaju Antonije Bilić, završne riječi dali tužiteljstvo i obrana, a danas se sudu obratio i sam Dragan Paravinja. Iako se obitelj Bilić nadala kako će optuženik danas ipak dati neke informacije o nestaloj Antoniji, to se ipak nije dogodilo.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces" Tom Plimmer "Prljavi doktor" Doktor se seksao sa ženama u ordinaciji dok su pacijenti čekali na red, poslao gotovo 200 snimki medicinskoj sestri i ljubavnicama

Odvjetnik obitelji Bilić, Vinko Ljubičić, nije nazočio današnjem ročištu, koje je zatvoreno za javnost, no došla je Antonijina sestra Ana Bilić.

Paravinja je obranu iznosio pola sata, ponovio je da je nevin, da nije imao ništa s nestankom Antonije Bilić, te da je do ove optužnice doveo splet nesretnih okolnosti.

Paravinjina odvjetnica Ankica Giljanović rekla je novinarima kako im je žao što je cijeli postupak tajan jer im to ne ide u prilog.

Pretpostavlja se da će tužiteljstvo tražiti maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina, no obrana vjeruje kako su ponudili dokaze koji će ipak rezultirati drugačijom presudom Draganu Paravinji.

>> Paravinja iznio obranu: Nisam kriv!

Antonija Bilić posljednji je put viđena 7. lipnja na mostu preko rijeke Čikole kako ulazi u Paravinjin kamion. Uskoro kreće najveća potraga u Hrvatskoj. Na noge je bila dignuta i vojska, specijalci, GSS, no Antoniji Bilić ni danas nema traga.

Podsjetimo, Paravinja je po uhićenju u Banja Luci priznao Antonijino ubojstvo, te je čak detaljno opisao mjesto na kojem je bacio njeno tijelo, no po izručenju u Hrvatsku sve je demantirao i rekao da je priznanje bilo iznuđeno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene