Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog 'prljave klevete'

HNS Vladi: Dajte dokaze ili ćemo vas tužiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HNS-a Radimir Čačić poručio je kako će. ukoliko se Vlada ne ogradi od optužbi i ne kaže tko je financijski pomagao nasilje na ulicama Zagreba, reagirati sudskom tužbom.

'Stvarno uporište za sve ove prosvjede i nasilje je HDZ-ova politika i njezini rezultati tijekom 20 godina, a posebno tijekom ovih sedam. Gospodarski i moralni krah ove vlade te odgovornost u slučaju Purda gdje je propustila zaštititi zakonska prava branitelja i građana bili su okidač svega ovog što vidimo', uvjeren je Čačić.

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Zoran Milanović objava na facebooku Milanović na Fejsu: "To je alarm za sve nas"

Po njemu, poruke kakve su izrečene na prosvjedima su 2001. godine 'pomogli u velikoj mjeri da ova vlast dođe u mogućnost da sedam godina uništava zemlju'. 'To nije prvi puta i ovaj puta nam se nudi nešto gore', kazao je Čačić pozivajući na što skorije izbore i promjenu vlasti.

>> SDP: Pavićeva izjava je opasna jer on je glasnogovornik Vlade

>> VIDEO: Divljanje huligana, Vlada krivi 'neke oporbene stranke'

'Što sam stariji to mi je sve jasnije zašto mi je otac dao ovo ime - Radimir - to nije slučajno. Svi oni koji se zavaravaju da su rješenja u krvi i neredu, i oni u medijima koji to zazivaju, ne žele dobro ovoj zemlji', kazao je nazivajući optužbe o financiranju prosvjeda od strane oporbe 'prljavom klevetom'.

'Financiranje nasilja dovoditi u vezu s HNS-om je nešto što dovoljno govori o samoj Vladi i njihovoj prljavštini. Na sve su spremni ne bi li uplašili građane, pa čak i HNS dovoditi u kontekst anticivilizacijske i protueuropske politike i sad samo očekujemo da odgovorni u Vladi za klevetu budu sankcionirani', istaknuo je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene