Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podno slapa Cingarella

FOTO HGSS spasio ozlijeđenu turistkinju u Istri: Izvlačenje je trajalo satima

Spašavanje turistkinje u Istri - 2
Spašavanje turistkinje u Istri - 2 HGSS
Aktualno Galerija Spašavanje turistkinje u Istri - 1 Spašavanje turistkinje u Istri - 1 Foto: HGSS Spašavanje turistkinje u Istri - 2 Spašavanje turistkinje u Istri - 2 Foto: HGSS Spašavanje turistkinje u Istri - 3 Spašavanje turistkinje u Istri - 3 Foto: HGSS Spašavanje turistkinje u Istri - 4 Spašavanje turistkinje u Istri - 4 Foto: HGSS +1 Spašavanje turistkinje u Istri - 5 Galerija 1/6 >>
Još jedna uspješna akcija spašavanja za HGSS. U subotu su u Istri, u suradnji s drugim hitnim službama, spasili turistkinju koja je ozlijedila rame.

Strana državljanka u subotu je ozlijedila rame zbog pada podno slapa Cingarella na području Bujštine u Istri.  

Nalazila se na jako nezahvalnom području, strmom području, ali nije bilo mjesta panici jer su hitne službe sve osigurale.

Spašavanje turistkinje u Istri - 2 Spašavanje turistkinje u Istri - 3 (Foto: HGSS)

Pročitajte i ovo Požar na Rodosu - 1 Borba s požarom traje pet dana FOTO Pakao u ljetovalištu koje vole i Hrvati: "Bilo je kao smak svijeta. Plamenovi su skočili u nebo, nastala je panika"

U višesatnom izvlačenju sudjelovali su HGSS, Nastavni zavod za hitnu medicinu Istarske županije, JVP Umag i policajci PP Buje.

Pročitajte i ovo Gumenjak se zabio u brod U punoj brzini VIDEO Gumenjak se zabio u ribarski brod i pobjegao! Dva ribara ozlijeđena, brodica nasukana

HGSS je na društvenim mrežama podijelio kako je to izgledalo, a ni ovoga puta nije nedostajalo komentara pohvale poput "Hvala HGSS da postojite!" ispod objave.

Spašavanje turistkinje u Istri - 2 Spašavanje turistkinje u Istri - 4 (Foto: HGSS)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene