Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odužilo se ispitivanje

Sanader upravo uvjerava istražitelje u svoju nevinost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski istražitelji već šest sati ispituju bivšeg premijera Ivu Sanadera o optužbama za pranje novca.

  Iako je ispitivanje trebalo biti gotovo do 12 sati, ono se iz nepoznatih razloga odužilo. Sanaderov austrijski odvjetnik Werner Suppan izjavio je uoči ispitivanja kako se nada da će Ivo Sanader danas uspjeti rasvijetliti tok novca i pokazati da je svaki cent sa spornih računa u Austriji zaradio pošteno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Sanader dobiva bolju hranu? Uprava se pobrinula za odgovarajućeg cimera, 'dobro se razumiju' Slika nije dostupna Uhićen na autocesti, noć proveo pritvoru VIDEO: Snimka privođenja Sanadera

>> Mirjana Sanader nije htjela komentirati susret sa suprugom

Kaznenu prijavu protiv Sanadera i još dviju osoba podnijela je jedna tirolska banka i to zbog pranja novca nakon što su se pojavile informacije da se na računima Sanadera i njegovih rođaka u Austriji nalazi čak 1,3 milijuna eura. Sanader je prvi put po ovom pitanju svjedočio 23. prosinca prošle godine, a tada je odbacio sve optužbe u pranje novca. Sam bivši hrvatski premijer, koji je tom prilikom saslušan preko video veze, zatražio je dodatno saslušanje kako bi se bolje pripremio.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene