Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjednica Nacionalnog vijeća

HDZ predstavio novu glasnogovornicu Silvanu Oruč Ivoš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je predstavio svoju novu glasnogovornicu.

Nova glasnogovornica HDZ-a je Silvana Oruč Ivoš, inače bivša novinarka Vjesnika. Donedavno je tu dužnost obavljala Sunčana Glavak koja će se, kaže, ubuduće posvetiti svom radu u stranci i Hrvatskom saboru.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati

Nova glasnogovornica HDZ-a novinarima je rekla kako se nada dobroj i korektnoj suradnji, budući da se i sama donedavno bavila novinarskim poslom. Silvana Oruč Ivoš rođena je 1971. Završila je Fakultet političkih znanosti u Zagrebu. Udana je i majka troje djece.

Slaganje 'Vlade u sjeni'

Inače, na današnjoj sjednici Nacionalnog vijeća glavna tema je bila osnivanje takozvane Vlada u sjeni. Radi se o tematskoj sjednici na kojoj su se osnovali stručni odbori koji će se baviti određenim problematikama te nadzirati Vladu. Povjerenstvo će osnovati i stručne odbore na lokalnoj razini, u svim gradovima i županijama.

>> Kosor: Vjerujem da kolege iz HDZ-a neće moje ime i rad izbrisati spužvom

Iako se nagađalo da će se na današnjoj sjednici raspravljati o pozicijama Jadranke Kosor i Vladimira Šeksa na mjestu potpredsjednika Sabora iz redova HDZ-a, o tome se danas neće raspravljati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene