Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privukla pozornost

Pogledajte imovinsku karticu HDZ-ovke koja je premijeru poručila da je "snažan i karizmatičan": "KAMATNU STOPU NEZNAM"

Ankica Zmaić
Ankica Zmaić Foto: screenshot Sabor
Ankica Zmaić, saborska zastupnica HDZ-a, privukla je pozornost javnosti nakon što je premijera Andreja Plenkovića u Saboru prozvala "snažnim i karizmatičnim liderom". što je izazvalo smijeh oporbenih zastupnika i pitanje jesu li Zmaić i premijer "to zajedno pisali".

Zavirili smo u imovinsku karticu ove manje poznate HDZ-ovke iz Starih Perkovaca u Općini Vrpolje, gdje je Ankica Zmaić ujedno i općinska načelnica, a tu dužnost obavlja volonterski, dok plaću dobiva kao saborska zastupnica, u neto iznosu od 2117,44 eura.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Rasprava o opozivu premijera Potez Peđe Grbina izazvao buru među HDZ-ovcima: "Poštovani AP..."

U imovinskoj kartici zajedno sa suprugom Zmaić ima upisanu kuću s okućnicom u Starim Perkovcima vrijednosti oko 115 tisuća eura, te čak 13 njiva u vlasništvu supruga, koje je uglavnom stekao nasljedstvom. Bračni par u posjedu ima i tri automobila marke Volkswagen te jedan traktor i zajedničku štednju od nešto više od 21 tisuće eura.

Pročitajte i ovo Sanja Radolović Burno u sabornici Salve smijeha u Saboru: "Kolegice Radolović, bit ću veoma otvoren...", "Znam da biste vi voljeli da ja s vama šetam po ministarstvima"

U obveze Ankica Zmajić je upisala automobil na leasing, a točan opis o čemu se radi prenosimo točno onako kako je napisala u napomeni imovinske kartice: 

"2022. SAM NA LEASING KUPILA AUTOMOBIL, NAIME PLAĆAM GODIŠNJU RATU U IZNOSU:12604,24 EURA, A KAMATNU STOPU NEZNAM JER SAM ZAGUBILA UGOVOR. PA PO MOM IZRAČUNU, BUDUĆI NEMOGU ZAKLJUČITI IMOVINSKU KARTICU SAM UNIJELA GORNJE PODATKE. ZA SVE OSTALE INFO EVENTUALNO STOJIM NA RASPOLAGANJU".

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene