Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iščekuju odluku

HDZ ODGOVORIO MOSTU Evo što kažu na njihove prijedloge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Domoljubna koalicija danas je poslala Mostu nezavisnih lista odgovore na reformske prijedloge vezane uz pregovore Domoljubne koalicije i Mosta.

Iz HDZ-a stigao je odgovor MOST-u na reformske prijedloge vezane uz zajedničke pregovore. A evo kako izgledaju programski stavovi Domoljubne Koalicije na iznesene prijedloge Mosta nezavisnih lista.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem" Andrej Plenković dijeli se šakom i kapom Plenković komentirao veliko okupljanje ljevice, najavio i novi paket potpore umirovljenicima

Nakon čestitke na izbornim rezultatima, u uvodu odgovora koje je u ime stranke HDZ potpisao njezin predsjednik Tomislav Karamarko, stoji kako posljednje četiri godine, koliko je Kukuriku koalicija bila na vlasti, predstavljaju 'izgubljene godine'.

SDP ODGOVORIO MOSTU Evo što kažu na njihove prijedloge

'Hrvatska je suočena s masovnim gubitkom radnih mjesta, rekordnom nezaposlenošću, ekspolozijom javnog duga i deficita, padom životnog standarda i egzodusom mladih ljudi', stoji u uvodnoj riječi.

HDZ je svoje odgovore MOST-u ispisao na 140 stranica, na početku kojih ih jasno pitaju 'Želite li da Hrvatska nastavi istim smjerom ili želite da zajedno preuzmemo odgovornost za jaku Hrvatsku i osiguramo našim sugrađanima bolju budućnost?'

Razgovore s MOST-om nazvali su krajnje konstruktivnima uz 'nadu i vjeru u pozitivan ishod'.

'Domoljubna koalicija spremna je preuzeti odgovornost za Hrvatsku, a u Vama vidimo iskrenog partnera za tešak posao koji je pred nama', stoji na početku odgovora koje je HDZ poslao MOST-u.

Odgovore možete pročitati u priloženom dokumentu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene