Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne žele atmosferu obračuna

HDZ odbio Milanovića: Nek se sučeljava s nezaposlenima, blokiranima, ovršenima...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je u utorak odbio poziv predsjednika SDP-a i premijera Zorana Milanovića na javnu debatu s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom, poručivši mu da se sučeljava s "nezaposlenima, blokiranima, ovršenima, obespravljenima i svima kojima je njegova Vlada život učinila nesnošljivim", jer su mu mnogi od njih dali mandat da rješava probleme, a on bi "raspirivao atmosferu obračuna".

"Učestalo zazivanje sučeljavanja samo je nastavak Milanovićeg svađalačkog ponašanja i medijskog spina, umjesto da se bavi rješenjima o tome kako izvući zemlju iz krize", priopćeno je iz HDZ-a.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković - 2 "Koji bijedni spin" HDZ žestoko uzvratio: "Baćuška Milanović, vrhovni lažljivac, neće otkriti od koga je uzimao novac" Nikola Grmoja Želi predstaviti program Grmoja: "Ako je sve tako idealno kao što Plenković tvrdi, zašto izbjegava sučeljavanje"

Sučeljavanje ili javna debata političkih suparnika bit će kada za to dođe vrijeme, odnosno u službenom dijelu kampanje, kada i nalažu pravila političke utakmice. Kad se u SDP-u već toliko pozivaju na demokratske standarde, demokratski je prvo objaviti datum izbora, jer ga njihov predsjednik zna, a ostali ne, ističe HDZ.

Karamarko EKSKLUZIVNO za DNEVNIK NOVE TV: Da, oženio sam se. Sad u nedjelju

Karamarko je prošlog petka uputio pismo Milanoviću pozivajući ga na dijalog oko prevladavanja dubokih podjela u hrvatskom društvu i teške gospodarske krize, na što su iz SDP-a poručili da je i dalje otvoren Milanovićev davno upućen poziv Karamarku na javnu televizijsku debatu o svim ozbiljnim problemima o kojima želi razgovarati.

HDZ je također u utorak podržao inicijativu Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), koja je uoči izbora objavila 16 pitanja političkim strankama o uvjetima poslovanja poduzetnika i unapređenju poslovne klime, ocjenjujući ju dobrodošlom u stvaranju novog partnerstva i dijaloga.

Takvom pristupu HDZ će doprinijeti nakon objave gospodarskog programa, koji radi u suradnji s renomiranim stručnjacima iz njemačkog IFO instituta, a objavit će ga ovisno o datumu izbora, stoji u priopćenju HDZ-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene