Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga protiv gradonačelnice

HDZ o Josipi Rimac: Ne želimo sudjelovati u igrokazu Ranka Ostojića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ o pokretanju istrage protiv gradonačelnice Knina Josipe Rimac kažu da 'ne žele sudjelovati u igrokazu Ranka Ostojića'.

U HDZ-u, stranci čija je članica Josipa Rimac, nisu željeli kometirati USKOK-ovo pokretanje istrage protiv gradonačelnice Knina, a kako se u stranci neslužbeno doznaje, 'ne žele sudjelovati u igrokazu Ranka Ostojića'.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku" Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi

Podjsetimo, USKOK je pokrenuo istragu protiv kninske gradonačelnice Josipe Rimac, njezina muža i još jedne osobe tereteći ih da su protuzakonito stekli vlasništvo nad stanovima te državu oštetili za najmanje 548.000 kuna.

USKOK provodi istragu protiv gradonačelnice Knina

USKOK je, na temelju kaznene prijave koju je podnio PNUSKOK, donio rješenje o provođenju istrage protiv troje hrvatskih državljana (1969., 1980., 1974.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti te poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti, priopćeno je na stranicama DORH-a. (I.D. / Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene