Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovaralo se o izborima

HDZ: To je laž, nikoga Sanader nije optuživao za raskol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska demokratska zajednica priopćila je danas da najoštrije osuđuje ‘tendenciozne članke objavljene u nekim dnevnim novinama, a vezano uz sastanak koji je u središnjici HDZ-a održan 22. listopada 2009.’ te ističe kako je neistina da je Sanader optužio Kosor i Karamarka za raskol u stranci.

‘Neistina je da je počasni predsjednik kritizirao predsjednicu stranke ili da je optužio predsjednicu HDZ-a i predsjednicu Vlade kao i ministra unutarnjih poslova Karamarka za raskol u HDZ-u. Jednako tako neistina je da je počasni predsjednik kritizirao predsjedničkog kandidata HDZ-a Andriju Hebranga’, stoji u priopćenju HDZ-a. ‘Najoštrije’, ističe se u priopćenju, ‘osuđujemo medijske špekulacije i podmetanja kojima se još jednom nastoji destabilizirati stranka i unijeti razdor u njezino vodstvo’.

Pročitajte i ovo Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta Marija Vučković, ministrica poljoprivrede 10 najvažnijh točaka Ministrica Vučković nakon sastanka s poljoprivrednicima: "Manje-više je sve uvaženo"

Razgovaralo se o izborima

U priopćenju se podsjeća da je na poziv predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor u središnjici stranke održan sastanak užeg vodstva na koji je pozvala zamjenika predsjednice stranke Darka Milinovića, šest potpredsjednika: Ivana Šukera, Božidara Kalmetu, Petra Čobankovića, Ivana Jarnjaka, Vladimira Šeksa i Andriju Hebranga, počasnog predsjednika HDZ-a Ivu Sanadera, člana Predsjedništva Luku Bebića i glavnog tajnika Branka Bačića. Zbog opravdanih razloga sastanku nisu bili nazočni Ivan Jarnjak, Ivan Šuker i Petar Čobanković. Kao što je jučer priopćeno iz Ureda predsjednice HDZ-a na sastanku se razgovaralo o predstojećim izborima za predsjednika Republike Hrvatske i programu predsjedničkog kandidata HDZ-a Andrije Hebranga kojem je dana puna potpora kao jedinom kandidatu HDZ-a, što potvrđuju i svi sudionici sastanka održanog u četvrtak u središnjici HDZ-a, navodi se u priopćenju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene