Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lokalni izbori

HDZ i jedna Kukuriku stranka na jugu Hrvatske idu zajednički na izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na predstojećim lokalnim izborima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji HDZ će ići u predizbornoj koaliciji s trima strankama.

Sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore za dubrovačko-neretvansku Županijsku skupštinu 19. svibnja potpisali su danas u Dubrovniku HDZ, HSU, HSLS i HSP dr. Ante Starčevića.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

Kandidat te koalicije za župana bit će sadašnji dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić iz HDZ-a, a HDZ-u će pripasti i dva mjesta zamjenika župana.

>> Prvi grad u RH gdje su građani sami izborili referendum!

Kandidat te koalicije za predsjednika Županijske skupštine bit će Ivo Margaretić iz HSU-a, a o ostalim mjestima dogovorit će se nakon izbora, ovisno o njihovim rezultatima.

Kako je istaknuo predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Branko Bačić, najvažniji projekti te koalicije bit će dovršetak mosta Pelješac-kopno, dovršetak autoceste do Ploča, daljnja izgradnja Gruške luke i Luke u Pločama.

Također je rekao kako bi bilo dobro da se ta koalicija sastavi i u drugim gradovima i općinama u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene