Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom noći

"Hakerski napad, a možda i ucjena": Izbrisan je kanal Croatia Recordsa na YouTubeu

Želimir Babogredac
Želimir Babogredac Foto: Dragan Matic/Cropix
Izbrisan je kanal diskografske kuće Croatia Records na YouTubeu.

Kanal Croatia Recordsa izbrisan je s platforme YouTube, a direktor Želimir Babogredac rekao je za Jutarnji list da je najvjerojatnije riječ o hakerskom napadu.

"Ja sam poslao moje ljude u London i vide što se tamo događa i za dan, dva ćemo znati. Najvjerojatnije je hakerski napad, a možda je i neka ucjena, neka zločestoća je proradila", rekao im je u razgovoru.

Pročitajte i ovo U Sarajevu ubijen Harris Österdahl pucnjava u naselju Stup Tko je Šveđanin ubijen u Sarajevu? Vođa jednog od narkoklanova više je puta osuđivan

Pročitajte i ovo Kineska karta Bliskog istoka Nema ni imena ni zastave Kinezi s karata izbrisali Izrael? Na internetu pokrenuta rasprava je li država namjerno maknuta

Direktor Babohredac dodao je i da se nada da će već sutra znati što dalje te da će trebati par dana da se reorganiziraju.

"Ne sumnjam na nikoga posebno, masu stvari se u svijetu dešava i nije to prvi puta. Mi smo veliki i sigurno je radi toga napad na nas", ispričao je Babogredac. Ostali službeni kanali rade normalno, a dodao je i da možda nekome smeta ime kanala jer je "cirkus u glazbi bivšeg Balkana".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene