Obavijesti Video Pretražite Navigacija
19. studenog

Hakerska skupina Anonymous najavila napad na HDZ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hakerska skupina Anonymous najavila je akciju i na hrvatskom web prostoru. Njihov cilj je HDZ.

'Operacija će početi 19. studenog u podne, kada će Anonymous i TeslaSecurity izvršiti seriju cyber napada na Hrvatsku demokratsku zajednicu', stoji u objavi na YouTube-u, koju je objavio korisnik AnonOpsCroatia.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon ubojstva Floyda Hakeri podržali prosvjednike u SAD-u, policiji zaprijetili: "Svijetu ćemo razotkriti vaše zločine. Očekujte nas" Slika nije dostupna ŽESTOK, BRUTALAN I BRZ Dramatično upozorenje Anonymousa: "Pripremite se za treći svjetski rat!"

'Anonymous će napasti HDZ zbog korupcije, laži, prodaje državne imovine i izdaje hrvatskog naroda i njihovog nacionalnog interesa', poručila je hakerska skupina. 'Pozivamo vas da nam se pridružite 19. studenoga i podignete svoj glas protiv nepravde i pružite im dan kojeg nikad neće zaboraviti', stoji u objavio hrvatskog ogranka Anonymousa.

Isto tako, ta se hakerska skupina sama prozvala glasom naroda, svijetlom u tmini i onima koji slobodno misle i mogu ustati protiv 'trulog' sustava i reći 'E sad je dosta'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene