Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maraton lađa

‘Gusari’ iz Komina pobjednici 13. regate neretvanskih lađara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posada Gusari iz Komina pobjednik je 13. regate lađara u kojoj se ove godine natjecalo 35 posada veslajući 22,5 kilometara od mosta u Metkoviću do Ploča, gdje je sudionike ovogodišnje regate dočekalo tisuće nazočnih.

Drugo mjesto osvojila je posada Stablina’ iz istoimenog mjesta kod Ploča, a treće posada iz Baćina, također kod Ploča. Ulazak posada u cilj večeras je popraćen zvučnom zvonjavom zvona crkve koja se nalazi tik uz pločansku rivu. Po ulasku u cilj zapaljeno je nekoliko bengalki, a sudionici, posebice pobjednici, veselili su se pjevajući pjesme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pobijedili Kominci VIDEO Temperamentni Dalmatinci: Svađa i naguravanje na cilju Maratona lađa! Slika nije dostupna Ekipa Rogotina pobjedila na maratonu lađa

>> U Metkoviću počeo 13. Maraton lađa na Neretvi

Pokrovitelj ovogodišnje regate lađara bio je predsjednik Republike Ivo Josipović. On je, zajedno s predsjednikom Sabora Lukom Bebićem, te zapovjednikom Hrvatske ratne mornarice kontra-admiralom Antom Urlićem pratio regatu lađara u posebnom, tzv. predsjedničkom brodu. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene