Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritika miješanju uloga

Grubišić: Milanović bi možda trebao biti kardinal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Govoreći o Vladi i njezinim kriznim mjerama don Ivan Grubišić rekao je kako bi Milanović možda trebao biti kardinal.

'Spomenut ću još jednu anegdotu ili vic, da bi Milanovića možda trebalo za kardinala, a kardinala za premijera', rekao je Grubišić kroz smijeh. 'Nevjerojatno je da se dogovaraju iza zatvorenih vrata i naše mišljenje je bilo da nema privilegiranih u doba krize, bilo pojedinaca bilo institucija', izjavio je Grubišić.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Glas s Pantovčaka Milanović pohvalio Plenkovića: "Potpisat ću rješenje" Andrej Plenković u Vukovaru Pregovori i razgovori Plenković iz Vukovara: "To je ozbiljna politička pogreška"

>> 'Suspendiran sam zbog stavova o crkvenim privilegijama i ugovoru s Vatikanom'

'Način na koji Vlada radi da bi izvukla Hrvatsku iz krize mi u jednom vidu pozdravljmo jer se trude, ali su zamijenili uloge Crkva i politika. Tako da politika igra neku igru teorijsku, daje obećanja i nadu, a što će biti treba vidjeti, kao što se i u Crkvi obećaje pa što bude. Crkva radi, a Vlada daje obećnja i traži od birača vjeru i nadu', dodao je Grubišić.

Grubišić tvrdi da u Nezavisnoj listi smatraju da su u Hrvatskoj najvažnije strukturalne promjene, to jest, da treba promijeniti način upravljanja u Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene