Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AGROKOR - GOSPODARSKI MONSTRUM

Grmoja o optužbama Todorića: Njemu više nitko ne može vjerovati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta, komentirao je prve riječi Ivice Todorića objavljene nakon što je Sabor izglasao lex Agrokor.

"Mislim da više nitko ne može vjerovati Ivici Todoriću, svima je jasno da su se izvješća o Agrokoru lažirala, to govore bivši direktori. Ispada da jedino za to nije znao Zdravko Marić i sadašnji premijer. Taj gospodarski monstrum u Republici Hrvatskoj nastao je pogodovanjem svih političkih elita dosad i dogodilo se da moramo spašavati taj koncern kako bismo spašavali gospodarski sustav", rekao je Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta i kandidat te stranke za župana Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivica Todorić Oglasio se sud Nobilo potvrdio preokret u slučaju Agrokor: Palo ključno vještačenje protiv Todorića, pada cijeli slučaj?

Grmoja je u Dubrovniku na konferenciji za novinare komentirao prve Todorićeve riječi objavljene nakon izglasavanja lex Agrokora.

"Znamo tko su odgovorni za to, a naravno da je na Todoriću sada da taj svoj neuspjeh, koji može postati i neuspjeh Hrvatske, prebacuje na leđa nekoga drugoga i govori da situacija u Agrokoru nije tako loša kao što jest", rekao je Grmoja.

Govoreći o mogućoj postizbornoj suradnji rekao je da će nakon izbora Most u Dubrovačko-neretvanskoj županiji surađivati sa svima koji toj županiji žele dobro, ali je izrazio određene rezerve prema suradnji s HDZ-om.

"I nakon onih prvih izbora, kada smo dobili četiri mjesta u županijskoj Skupštini, rekli smo Branku Bačiću da ćemo podržati konstituiranje Skupštine, a ruke ćemo dizati ovisno o tome je li neki projekt dobar ili nije. Znate što je Bačić tada rekao? Lakše je nama kupiti Jambu. Eto, to je shvaćanje politike i tada smo ostali oporba i to smo bili četiri godine", rekao je Grmoja, dodajući da su spremni surađivati sa svima koji politiku shvaćaju kao služenje građanima i općem dobru, a ne privatnim interesima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene