Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O Karamarkovim izjavama

Grčić: Ne mislite valjda da će oporba definirati sastav Vlade?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sinju se održao skup SDP-a na kojem su prisustvovali brojni ministri.

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić je novinarima, na njihove upite o odnosima unutar stranke, kazao da je jedinstvo stranke na najvišoj razini te da to pokazuje i današnji skup u Sinju.

Pročitajte i ovo Marko Biočina - 2 o čemu se pregovara? Dnevnik Nove TV proučio program DP-a te ga usporedio s onim HDZ-a i SDP-a: Koliko je tu sličnosti, a koliko razlika? Screenshot Peđa Grbin "Naša je pozicija jasna" Grbin nakon pregovora s Domovinskim pokretom: "Ono što je na stolu nije im neprihvatljivo, istaknuli smo dvije stvari"

'Ovo je slika kaosa u vladajućoj koaliciji, SDP avanturistički vodi Vladu'

Na pitanje kako komentira izjavu šefa oporbe Tomislava Karamarka koji je rekao da je Vladi potrebna rekonstrukcija jer loše rade svoj posao, posebice gospodarski dio, Grčić je uzvratio protupitanjem. 'Ne mislite valjda da će oporba definirati sastav Vlade?', kazao je .

Ministar uprave Arsen Bauk je, također, kazao da u stranci nema loših odnosa. 'Ovo što čitam mi zvuči nevjerojatno', kazao je osvrnivši se na slučaj Šegon i napise o lošim odnosima u stranci te je dodao da s ministrom Linićem dobro surađuje i da Povjerenstvo za sukob interesa radi svoj posao.

Na pitanje novinara hoće li biti smjena u Vladi, ministar policije Ranko Ostojić je kazao : 'To morate pitati premijera'. Dodao je i da kredibilitet stranke nije narušen.

Na SDP-ov skup u subotu u Sinju došli su ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić, ministar uprave Arsen Bauk, ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić i ministar policije Ranko Ostojić. Tamo su članovima stranke predstavljali rad Vlade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene