446387
446387
446387
446387
446387

Grčić: Na ovim izborima građani biraju između sigurnosti ili nastavka ovog kaosa

  • , 12.08.2016., 11:39
  • Autor:
  • komentara

Narodna koalicija predstavila je svoj predizborni program u Dubrovniku. Naglasak je bio na investicijama.

 
 
 
 
SDP predstavio program na temu investicija (VIDEO: Vijesti Nove TV u 14)
SDP predstavio program na temu investicija (VIDEO: Vijesti Nove TV u 14)

Program su predstavili Branko Grčić, Boris Lalovac i Siniša Hajdaš Dončić. Grčić je istaknuo kako je njihova Vlada najviše ulagala u jug Hrvatske, podsjećajući da je novi terminal zračne luke Dubrovnik počela Vlada Zorana Milanovića.

Boris Lalovac kazao je kako Siguran smjer nudi stabilnu Vladu.

'Dobro je da su izbori u rujnu, jer u opasnosti dolaze isplate iz proračuna. Što prije dobijemo novu Vladu, to će biti lakše. Nestabilnost koju je štetni eksperiment doveo u Hrvatsku, dovela je do nepovjerenja kod investitora. Teško je vratiti povjerenje investitora, a to se dogodilo ovoj Vladi. Izgubili su povjerenje. Mjere koje predlažemo Hrvatskoj će osigurati daljnju financijsku stabilnost i sigurnost', rekao je Lalovac te dodao kako promjene porezne politike neće prouzročiti nestabilnost u proračunu.

Branko Grčić kazao je kako će SDP nastaviti smanjivati opterećenja na plaće i time poticati potrošnju. 'Na ovim izborima građani biraju između sigurnosti ili nastavka ovog kaosa', kaže Grčić.

'Mi smo bilo Vlada koja je najviše ulagala u jug Hrvatske. Ti se projekti vide. Opipljivi rezultati naše Vlade su tu', kaže Grčić podsjećajući da je novi terminal ZL Dubrovnik započela Vlada Zorana Milanovića.

'Ovo je jedini terminal u Europi koji se financira iz sredstva EU. To je napravila naša Vlada', rekao je Siniša Hajdaš Dončić.
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se