Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za 5,3 posto

Gradska plinara Zagreb od 1. travnja spušta cijene plina svim kućanstvima u Zagrebu i Bjelovaru

Plinski plamenik
Plinski plamenik DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Plinski plamenik Plinski plamenik Foto: DNEVNIK.hr Plinsko brojilo Plinsko brojilo Foto: DNEVNIK.hr +0 Računi na stolu Galerija 1/3 >>
Osim što nudi nižu cijenu plina, Gradska plinara Zagreb-Opskrba modernizirala je i aplikaciju "Moj račun“ te dala mogućnost kupcima primanja računa i mjesečnih obračuna putem e-maila, ističe se u priopćenju.

Gradska plinara Zagreb-Opskrba donijela je odluku o smanjenju cijene plina za kućanstva koja koriste javnu uslugu opskrbe plinom za 5,3 % u odnosu na dosadašnju cijenu te će se ta odluka od 1. travnja ove godine primjenjivati na sve korisnike u obvezi javne usluge na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Bjelovar, priopćili su iz Gradske plinare Zagreb.

Pročitajte i ovo Eksplozija bankomata u Vukomercu - 1 Očevid u tijeku Eksplozija u Zagrebu: Raznesen bankomat na istoku grada Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

Ističu kako je bitan čimbenik zbog kojeg će cijena plina biti snižena postupak nabave plina koji je GPZ-Opskrba pravovremeno provela te postigla značajno nižu dobavnu cijenu plina.

"Uz bitno nižu cijenu, Gradska plinara Zagreb-Opskrba modernizirala je i aplikaciju 'Moj račun' te dala mogućnost kupcima primanja računa i mjesečnih obračuna putem e-maila, čime korisnik uvelike štedi svoje vrijeme, a sustavom dojava stanja i mjesečnih obračuna, kontrolu svih troškova i potrošnje plina", piše u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene