Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepropisno parkira

Gradonačelnik otporan na prometne prekršaje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer smo u Dnevniku Nove TV objavili vijest kako je tricikl Google Street Viewa prilikom snimanja Jastrebarskog, snimio bespravno parkirani automobil tamošnjeg gradonačelnika. Slijedi epilog.

Dolaskom Google Street Viewa pojavili su se i mnogi prizori koji i nisu baš za pohvalu. O jednom od njih izvijestili smo jučer u Dnevniku Nove TV. Naime, tadašnji dogradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel nepropisno je parkirao svoj automobil, a taj su prizor zabilježile i kamere Google Street Viewa. Na tu je opasku sadašnji gradonačelnik Jastrebarskog Novosel reagirao izjavom da će platiti kaznu, ukoliko mu stigne na adresu, obzirom da je slučaj zabilježen prije godinu dana.

Pročitajte i ovo Ilustracija logično? Znate li da je na nekim mjestima u SAD-u zabranjeno parkirati unatrag? Razlozi su zanimljivi Ilustracija Najveća parking aplikacija u Europi Hakeri ukrali podatke tisuća korisnika aplikacije za parkiranje, među njima bi moglo biti i Hrvata

>> Eh taj Google Street View: Snimili kako je čelnik Jaske nepropisno parkirao

Međutim, čitatelj nam je ukazao na to da prošlogodišnje parkiranje ipak nije puka slučajnost. Naime, poslao nam je fotografiju za koju tvrdi da je snimljena danas oko 16:30. Ako je istina što čitatelj tvrdi, gradonačelnik je nastavio i dalje nepropisno parkirati svoj automobil. Novosel je parkirao na nogostupu, na manje od 5 metara od pješačkog prijelaza. Kazna za ovaj prekršaj iznosi 300 kuna.

Ukoliko i vi imate primjere sličnih nepravilnosti, dojavite nam ih na moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene