Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srezao dug za 9,5 milijuna kuna

VIDEO Gradonačelnik Omiša prodaje skupocjeni službeni auto kako bi opremio dječji vrtić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Omiša oduševio je svoje sugrađane odlučivši prodati službeni auto kako bi tim novcem opremio jedan dječji vrtić.

Grad Omiš srezao je svoj dug za čak 9 i pol milijuna kuna. U samo sedam mjeseci vlasti smanjeni su brojni troškovi koji su bili teret gradskog proračuna.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

No, građane je najviše razveselio sam gradonačelnik Ivan Kovačić koji će prodati luksuzni službeni automobil. Od tog novca opremit će se vrtić za 60 djece u mjestu Kučiće. Automobil vrijedan oko 280.000 kuna gradonačelnik rijetko koristi, pa mu je kaže, nepotreban.

Županica Lovrić-Merzel opet pretjerala s troškovima?!

'Po meni je ovo luksuz za manje gradove ionako ti auti stvaraju probleme u javnosti zbog čega su veliki troškovi na tako skupocjene aute kao da smo kraljevi, ja sam građanin Omiša, slučajno sam gradonačelnik i to je to', rekao je gradonačelnik Kovačić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene