Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Održan prosvjed

Gradonačelnica Siska: Policija je iz Gradske vijećnice izuzela spornu dokumentaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnica Siska Kristina Ikić-Baniček potvrdila je dolazak policije u Gradsku vijećnicu u Sisku. U najavljenom prosvjedu okupilo se oko 30 soba.

Kristina Ikić-Baniček, gradonačelnica Siska, potvrdila je da je u Gradskoj vijećnici bila policija te da su tražili dokumentaciji o kupnji zgrade za Hitnu medicinsku pomoć u Sisku koju je županija platila devet milijuna kuna.

Dodaje kako policija s njom nije razgovarala, ali jest s pročelnicom u čijem se uredu nalazi sporna dokumentacija te da su se raspitivali i za cijene komunalija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

USKOK istražuje županicu Merzel!

'Kako me je obavijestila pročelnica Upravnog odjela, sve smo tražene dokumente dali na uvid. Očekujem isto tako, da će DORH i USKOK uskoro reagirati i na naše ranije prijave, kako je bivša HDZ-ova gradska vlast pod sumnjivim okolnostima kupila nekretnine u Fistrovićevoj ulici i Obali Tome Bakača Erdedija, te sklopila ugovor o gradnji sportske dvorane', rekla je Ikić Baniček.

Prosvjed protiv županice

Na Facebook stranici 'Želimo ostavku Marine Lovrić Merzel', građani Siska najavili su prosvjed protiv županice. Na prosvjedu ispred zgrade županije u Sisku oko 13 sati okupilo se 50-ak ljudi. Traže da županica Lovrić Merzel odstupi, te da institucije utvrde je li pokraden županijski novac. Tvrde da nisu politički motivirani i da im je važno da oni koji obavljaju dužnosti nisu korumpirani.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene