Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U VARAŽDINU

PREDSJEDNICA U ČUDU Pitanje koje je danas potpuno zbunilo Kolindu Grabar-Kitarović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno je novinarsko pitanje na presici u Varaždinu ostavilo predsjednicu Republike Hrvatske gotovo bez teksta.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović tijekom iduća će dva dana svoj ured imati u Varaždinu, u skladu s praksom koju je uvela nakon izbora. Na presici koja je tim povodom održana u Županijskoj palači govorila je o nizu tema, pa i blokadi pristupnih pregovora Srbije s Europskom unijom, no jedno ju je novinarsko pitanje prilično zbunilo.

Pročitajte i ovo Riba Oglasilo se i Ministarstvo Odluka iz Bruxellesa zabrinula mnoge ribare: Smanjena je godišnja dopuštena kvota izlova jedne vrste ribe Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..."

Naime, upitana je da komentira kako je po podacima objavljenim u Narodnim novinama za restoran Ureda predsjednice planirano nabaviti gotovo četiri tone ribe, no natječaj je pao već dvaput jer jedini ponuditelj ne može udovoljiti uvjetima - da dokaže kako je u zadnje tri godine imao neke veće ugovore te da navede podrijetlo svakog komada ribe. Među plemenitom ribom traženom na natječaju ima i gofova te lososa, a na popisu su i škampi i jastozi.

Vidno iznenađena pitanjem koje joj je postavljeno s time u vezi, predsjednica je u jednom trenutku zbunjeno kazala: "Oprostite, čiji ured?", da bi na koncu novinare uputila da odgovor potraže od Ureda predsjednice, jer se ona "stvarno ne bavi pitanjima javne nabave".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene