Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje Sanaderu

Fimi media: Ni obrana ni tužiteljstvo nisu imali pitanja za svjedokinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje bivšem premijeru u slučaju Fimi media trebalo se danas nastaviti ispitivanjem knjigovodstvene vještakinje Mirte Tomljenović.

Ni obrana ni tužiteljstvo nisu imali pitanja za svjedokinju Mirtu Tomljenović, pa je suđenje za danas završilo, a nastavlja se u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Božidar Kalmeta Dvije afere Bivši HDZ-ov ministar Božidar Kalmeta i na novom suđenju odbacio krivnju za korupciju Slika nije dostupna velika afera Sanader odbacio optužbe za Fimi mediju: ''Ako mogu o imovini sutra, sad me križa dosta bole''

Suđenje bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu u slučaju Fimi media time se nastavlja na zagrebačkom Županijskom sudu.

VIDEO Pogledajte kako su se pozdravili stari prijatelji

Na posljednjem ročištu u prosincu bivši ravnatelj policije Vladimir Faber, koji se sam javio za svjedočenje, u sudnici je kazao da je s najviše policijske dužnosti smijenjen 2009. jer je odbio stranačko kadroviranje i unatoč Sanaderovoj naredbi ustrajao na podnošenju kaznene prijave u "slučaju kamioni" protiv bivšeg HDZ-ovog ministra obrane Berislava Rončevića. (Hina)
DNEVNIK.hr pratite putem
iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene