Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U 62 društva

Goran Marić: Kršila se odluka Vlade o visini plaće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar državne imovine Goran Marić na konferenciji za novinare govorio je o prvim mjesecima rada novoutemeljenog Ministarstva državne imovine, središnjim točkama rada u ovoj godini, kao i najbitnijim odrednicama mandata.

Ministar državne imovine Goran Marić ustvrdio je u petak da je sve što je sadržano u Vladinoj odluci o načinu na koji će se podmiriti potraživanja od Cimosa bilo i dio sporazuma potpisanog sa slovenskom stranom, pa tako i onaj dio koji se odnosi na zadržavanje proizvodnje i radnika u Cimosovoj tvornici u Labinu najmanje dvije godine.

Visina plaće

Pročitajte i ovo Gabrijela Žalac Nisu u fokusu javnosti Iz Vlade otišli zbog nekretnina, pokretnina... Što rade istražitelji u slučaju bivših ministara? Slika nije dostupna sumnjivo im je Još jedan bivši ministar pod povećalom: USKOK istražuje Gorana Marića zbog sporne prodaje državnog zemljišta

Istaknuo je i da se u 62 društva u vlasništvu države kršila odluka Vlade o visini plaće, da je analiza svih ugovora o plaćama članova uprava pokazala šarolikost i neujednačenost te je najavio da će predložiti izmjenu odluke o popisu trgovačkih društava od strateškog interesa RH.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene