Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan žalosti

Tuga u Kaštelima, poginule dvije sestre: Prometni stručnjak upozorio na dvije kritične stvari

Aktualno Galerija Dan žalosti u Kaštelima - 4 Dan žalosti u Kaštelima - 4 Foto: DNEVNIK.hr Dan žalosti u Kaštelima - 3 Dan žalosti u Kaštelima - 3 Foto: DNEVNIK.hr Dan žalosti u Kaštelima - 2 Dan žalosti u Kaštelima - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dan žalosti u Kaštelima - 1 Galerija 1/4 >>
U Kaštelima je Dan žalosti nakon stravične prometne nesreće, u kojoj su život izgubile dvije sestre. Vraćale su se s rođendana u Dicmu. Očevid je završen, ali istraga traje.

Očevid teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile dvije sestre nakon proslave rođendana je završen.

Prema neslužbenim informacijama, 19-godišnjak, koji je upravljao drugim automobilom, na alkotestu je bio negativan, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Anja Perković.

Prometni stručnjak Goran Husinec upozorava da su neprilagođena brzina i vozačko neiskustvo bili presudni: "Krivo procijenjena brzina mercedesa te se uključila na glavnu prometnicu. Vozač mercedesa se kretao neprilagođenom brzinom za noćnu vožnju te se nažalost dogodila tragična nesreća.''

U Kaštelima je Dan žalosti nakon stravične prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Denis Ivanović Nezapamćena tragedija Dan žalosti u Kaštelima zbog pogibije sestara: "Svi Kaštelani su u šoku, nevjerici, tuzi. Istina je, jedna je slavila rođendan"

U prošloj godini u prvih pet mjeseci na cestama su mladi vozači skrivili 1334 nesreća, u njih 11 život je izgubilo 15 osoba. U ovoj godini od 1363 prometne, u njih osam izgubljen je život.

Detalje stravične nesreće utvrdit će istraga.

Više o tragediji u Kaštelima pogledajte u priloženom videu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene