Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon potresa i dalje u hostelu

Krovovi prokišnjavaju, pa im propada namještaj, strepe od zime i čekaju pomoć grada: ''Devetogodišnja kći je za rođendan imala samo jednu želju...''

Prije godinu dana 200-injak Zagrepčana, koji su zbog potresa ostali bez krova nad glavom, uselili su u Hostel Arena.

''Svakim danom je sve gore i gore. Mislili smo da će ovo biti privremeno, a evo odužilo se. Moja devetogodišnja kći je za rođendan imala samo jednu želju - da dobije stan, nekakvu sobu, svoj kutak'', opisala je svoj život u Hostelu Arena Martina Spajić u razgovoru s reporterkom Mateom Ćorić u Dnevniku Nove TV.

Pročitajte i ovo Obnovljena kuća za obitelj iz Jabukovca - 1 Pozvani su namjerno FOTO Obnovljena kuća, ali ne uz pomoć države. Političari sve gledali iz prvog reda: "3 i pol mjeseca smo čekali papire, a za 4 mjeseca sagradili kuću"

Pročitajte i ovo Živko Žarković OSAM MJESECI NAKON POTRESA Država je zaboravila Petrinjce: Živko ima 900 kuna socijalne naknade, strahuje od računa, ali ne gubi nadu da će jednom ugledati bager

Kazala je da će se javiti na javni poziv Grada Zagreba za gradski stan. ''Zadovoljavamo većinu uvjeta, imam i malodobno dijete'', kazala je Spajić koja je samohrana majka. Nada se da će se proces ubrzati nakon izmjena zakona o obnovi. ''Ovo sve stoji od početka'', ističe Spajić.

Kazala je da se boji nadolazeće zime.

Kako izgleda život u Hostelu Arena pogledajte u priloženom videu.

 Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene