Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija nadzire grupu na Facebooku

Stvarno gnjusno: 'Ulicama Splita Grada Krv Će Liti gay Parade Neće Biti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Facebooku se uoči najavljenog splitskog Gay pridea pojavila grupa izrazito nasilnički intoniranog i nedoličnog naziva.

Grupa 'Ulicama Splita Grada Krv Će Liti gay Parade Neće Biti', pokrenuta je 17. ožujka i prikupila je dosad 396 'lajkova' na Facebooku. Cilj im je, kako tvrde autori, 'skrenuti pozornost javnosti na nedopustivost te nemoralne manifestacije koja truje našu mladež'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..."

>> 'Dok se ministar Ostojić bavi time tko treba ići na Pride, u Zagrebu tuku dalmatinske studente!'

Poruke poput 'Razbijanje pedera 9.6.2012.', 'gay parada sramota moga grada', 'Mi smo Svetom Duji obećanje dali bacit ćemo suzavac i na gay paradi !!!', samo su dio sadržaja koji je objavljen na grupi, uz fotografije plakata s anti-gay porukama, snimljenima po Splitu.

Iz PU splitsko-dalmatinske ističu kako su upoznati s postojanjem te grupe na Facebooku. 'Upoznati smo s formiranjem te grupe i trenutno pratimo događanja i aktivnosti vezane za tu grupu, u cilju pronalaska osnivača te grupe', rekla nam je marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene