Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protiv izbjeglica

Glavaš upozorio Obamu, Putina, Milanovića i Karamarka: Nećete od Slavonije raditi deponij

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Nećemo skidati gaće ispred Zagreba, Bruxellesa i Washingtona', uskliknuo je utemeljitelj HDSSB-a.

Branimir Glavaš, utemeljitelj HDSSB-a, održao je u četvrtak govor na VII. Saboru Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje, te je upozorio hrvatske i svjetske moćnike da neće od Slavonije i Baranje raditi deponij.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Javnim glasovanjem Branimir Glavaš izabran za predsjednika HDSSB-a Slika nije dostupna Novi rat unutar stranke Vulin podnio ostavku na mjesto predsjednika HDSSB-a: "Iza napada na vrh stranke stoji Glavaš"

Naime, dopraćen na pozornicu uz pjesmu Thunderstruck grupe AC/DC, Glavaš se tijekom obraćanja osvrnuo na izbjegličku krizu te je upozorio da istočni dio Hrvatske neće plaćati cijenu zakulisnih igara velesila i njihovih interesa.

Premijera Zorana Milanovića i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka je optužio da izbjegličku krizu koriste u svrhu predizborne kampanje, te je kazao da je laž kako se Hrvatska uspješno nosi s valom izbjeglica.

Mladiće u crnim odorama Branimir Glavaš nazvao 'sportsko-rekreativnim klubom'

"Svjetske sile hvale Hrvatsku kako se nosi s izbjegličkom krizom, a zapravo nam spremaju 400.000 ljudi da ih mi ovdje u Slavoniji i Baranji zbrinemo."

"Sebi će zadržati visoko obrazovane kadrove, a nama će poslati siromahe. E pa neće proći, neće ovdašnja sirotinja plaćati tu cijenu. Neka ih zbrinu Karamarko i Milanović u Zagrebu", kazao je Glavaš, koji je potom prozvao američkog i ruskog predsjednika, Baracka Obamu, odnosno Vladimira Putina, da ugrožavaju našu nacionalnu sigurnost.

"Kada se slonovi tuku, strada trava. A ako si se učinio glistom, zašto se čudiš što te svi gaze?", upitao je Glavaš, koji je obećao da će, ako dođe na vlas, izbjeglice tretirati kao u Češkoj ili Slovačkoj.

"Ne. Nećemo skidati gaće ispred Zagreba, Bruxellesa i Washingtona", rekao je utemeljitelj HDSSB-a između ostalog. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene