Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio je na prosvjedu u Zagrebu

Eurozastupnica prozvala Kolakušića zbog licemjerja: "U business klasi se ne prosvjeduje"

Sunčana Glavak
Sunčana Glavak Foto: Nova Studio
Eurozastupnica Sunčana Glavak prozvala je na društvenim mrežama Mislava Kolakušića zbog odlaska na prosvjed protiv Covid mjera i potvrda.

Zatupnica u Europskom parlamentu, Sunčana Glavak, prozvala je svog kolegu europarlamentarca Mislava Kolakušića za licemjerje. Objavila je njegovu sliku s maskom u avionu.

Pročitajte i ovo Tibilsij Uzavrela situacija Deseci tisuća ljudi na ulicama zbog zakona nadahnutog Kremljem: Oglasili se EU, SAD, UN... Slika nije dostupna najavili tužbe Zabranili prosvjede protivnika mjera za suzbijanje pandemije: ''Ovo je pokušaj stvaranja diktatorskih uvjeta''

Naime, Kolakušić je u subotu bio među prosvjednicima, koji su u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića prosvjedovali protiv Covid potvrda i mjera zaštite građana od pandemije.

"U business classu se ne prosvjeduje i maska se uredno nosi - licemjerno od velikog protivnika COVID mjera Kolakušića!", napisala je Glavak u objavi.

 

Uz Kolakušića su se, inače, na prosvjedu pojavili brojni drugi političari poput Nikole Grmoje, Stjepe Bartulice, Marina Miletića i Mira Bulja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene